Siirry sisältöön

ARVONTASÄÄNNÖT

BOOST BAR -HEDELMÄPALVELUN ARVONTASÄÄNNÖT

YLEISET
 1. Kampanjan ja arvonnan järjestäjä on Alfmix Oy. Kampanjaan ja/tai sen sääntöihin liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostitse: boostbar@alfmix.fi.
 2. Kampanja alkaa 28. elokuuta 2023 ja päättyy 6. lokakuuta 2023.
 3. Kampanjaan voivat osallistua kaikki vähintään 18-vuotiaat Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, jotka ovat työsuhteessa. Osallistuja edustaa työnantajaansa kilpailussa. Lähettäessään lomakkeen osallistuja hyväksyy nämä ehdot.
OSALLISTUMINEN
 1. Arvontaan osallistutaan täyttämällä lomake osoitteessa https://boostbar.fi. Lomakkeeseen on täytettävä yhteystiedot. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran.
 2. Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen osallistut arvontaan, jossa voit voittaa Boost Bar -hedelmäpalvelun neljäksi viikoksi. Arvomme viisi palkintoa.
 3. Mikäli Alfmix ei ole tavoittanut voittajia 16.10.2023 mennessä, pidättää Alfmix oikeuden arpoa uudet voittajat.
 4. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse. Voittajien tulee ilmoittautua Alfmixille 7 päivän kuluessa yhteydenotosta lunastaakseen palkinnon. Palkinnot toimitetaan voittajien vahvistamiin Suomessa sijaitsevien yritysten osoitteisiin.
 5. Teknisen virheen, vahingonteon tai muun lomakkeen lähettämiseen liittyvän ongelman sattuessa sovelletaan Alfmixin päätöstä toimintatavasta.
 6. Palkintoja ei voi vaihtaa osittain tai kokonaan rahaksi.
MUUT EHDOT
 1. Jos arvontaa ei voida toteuttaa suunnitellusti, järjestäjällä on oikeus muuttaa kampanjaehtoja. Järjestäjä voi hylätä osallistujan tai kieltäytyä luovuttamasta palkintoa, jos osallistuja ei täytä kampanjan ehtoja tai jos on syytä epäillä huijausta.
 2. Alfmix Oy ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen suoraan tai epäsuorasti osallistumisesta tähän arvontaan, tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.