Siirry sisältöön

TOIMITUSEHDOT

BOOST BAR -HEDELMÄPALVELUN TOIMITUSEHDOT

Tilaus

Boost Bar -hedelmäpalvelun voi tilata sähköpostilla boostbar(at)alfmix.fi tai puhelimitse p. 010 501 3680 (arkisin klo 08–16).

Tilauksen on oltava tiedossamme viimeistään toimituspäivää edeltävän viikon torstaina klo 12.00 mennessä.

Toimituspäivä

Boost Bar -hedelmäkorin toimituspäivä on tiistai klo 08–16. Toimituspäivän tai sitä edeltävän päivän ollessa pyhäpäivä, siirtyy se automaattisesti seuraavaan lähimpään arkipäivään. 

Maksuehdot 

Laskutus tapahtuu jokaisen kuukauden lopussa. Maksuehto on 14 päivää netto. Hintoihin lisätään alv 14 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin 14 vrk ilmoitusajalla.

Muutokset ja keskeytykset

Tilauksen muutokset, kuten osoitteenmuutos, lisäykset ja vähennykset tulee ilmoittaa toimituspäivää edeltävän viikon torstaina klo 12.00 mennessä.  Tilaus on mahdollista keskeyttää esim. lomien ajaksi ilmoittamalla siitä edellä mainitussa aikataulussa.

Irtisanominen

Hedelmäpalvelun tilauksen voi lopettaa 7 vrk irtisanomisajalla. Irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen boostbar(at)alfmix.fi tai puhelimitse 010 501 3680.

Jos haluat tehdä täydennystilauksen tai sinulla on muuta asiaa, voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse.